Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door op "Accepteren" te drukken geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Home

Profiel

Het management van de onderneming draagt daarbij een grote mate van operationele eindverantwoordelijkheid.

Wij zijn Aalberts Investments, een ondernemende investeringsmaatschappij opgericht door de heer Jan Aalberts, oprichter en grootaandeelhouder van Aalberts N.V.

Wij zijn een professioneel team dat snel kan schakelen en de focus heeft op met name Nederlandse bedrijven met een gezonde groeipotentie en een succesvol product, unieke technologie of dienst.

Wij participeren in bedrijven met een significante aandelenpositie Wij hebben een gevarieerde portfolio van minderheids- en meerderheidsbelangen in meerdere sectoren en regio’s.

Expertise

Brede expertise op het gebied van management

Aalberts Investments investeert of participeert in kleinere en middelgrote productiebedrijven, voornamelijk in Europa en de Verenigde Staten. Het kan gaan om groeiende, financieel gezonde familiebedrijven of desinvesteringen van grote ondernemingen.

Investeringen en participaties kunnen rekenen op een betrokken management van Aalberts Investments; het betreffende management krijgt begeleiding, advisering en ondersteuning. Denk aan:

 • klankbord voor het management;
 • begeleiding bij strategische groeivraagstukken;
 • beoordeling van het management;
 • advies op het gebied van verkoop en marketing;
 • ondersteuning op het gebied van (her)financiering;
 • advisering op het gebied van productie-efficiency en bedrijfsprocessen.

focus

Onze aanpak

Wij zijn een hands-on, persoonlijk en actief betrokken team en hebben een breed professioneel netwerk. Wij voegen waarde toe door onze kennis en ervaring op het gebied van management, financiële en juridische zaken.

Ons doel is de bedrijven verder te helpen, met een strategie die de meeste waarde creëert. Dat kan door een verdere investering in autonome groei, door fusies of overnames. Een goede samenwerking met het management is cruciaal; flexibel, pragmatisch, met korte lijnen en transparant. Wij zijn een gedreven klankbord.

contact

Contact opnemen

* Deze velden zijn verplicht.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een ondernemende investeerder die met u meedenkt? Neem dan contact met ons op.


Aalberts Investments
Woudenbergseweg 11
3953 ME Maarsbergen
T. +31 (0)343 753 007
info@aalbertsinvestments.nl

 

Routebeschrijving:
 • Komende vanaf de A12: Afslag 22 (Maarsbergen).
 • Onderaan de afslag richting Maarsbergen (Woudenbergseweg).
 • Na de spoorovergang bij het volgende stoplicht rechtdoor.
 • Na 400 meter links het parkeerterrein van de Golfclub Anderstein op (wordt ook door bord aangegeven). 
 • Onmiddellijk weer links, u rijdt om het clubgebouw heen naar de parkeerplaats naast het Koetshuis (u kunt ook op het parkeerterrein van de golfclub parkeren en van daaruit lopen) Aalberts Investments is gevestigd op de eerste verdieping van het Koetshuis; bel bij de ingang, na binnenkomst in het portaal